Uw groenteteler

Als groenteteler zijn wij trots dat wij onze verse producten uit eigen kas kunnen aanbieden aan onze klanten. Een deel wordt in onze eigen kas verbouwd en een ander deel kopen wij in bij lokale telers of op veilingen. Wij werken samen met enkele boeren en zijn trots om dagelijks verrassende en smaakvolle producten voor u op de markt te brengen. Bij Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar helpen wij u aan de beste en verste producten.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

Deze groenteteler biedt seizoensgebonden producten aan

Al jaar en dag garanderen wij kwaliteitsvolle en verse groenten. We bieden verschillende seizoensgebonden groenten aan, zoals onze heerlijke rabarber, bloemkool en spinazie voor in de winter en onze kropsla’s, tomaten en preien voor in de zomer. Voor u blijven wij de beste en lekkerste biologische groenten en fruit aankopen en telen. Bestel ze en laat het uzelf smaken.

Onze Groenten

Koop onze groenten

Naast losse groenten verkopen wij als groenteteler ook een groentemand gevuld met heerlijke door ons uitgezochte groenten. Dit is ideaal als u even geen inspiratie heeft om te koken. Bestel nu uw groenten bij uw favoriete groenteteler in Berlaar en wij leveren uw groenten tot bij u thuis. Heeft u nog een vraag? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar dillenengroenten.fruit@gmail.com.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven