Een heerlijke groentemand

Onze heerlijke groentemand is gevuld met verse wekelijkse groenten die wij zelf telen. Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar verbouwt de meeste groenten in eigen kas, de rest kopen wij aan bij lokale telers. Dagvers geoogst is voor ons zeer belangrijk. U kan eenvoudig een groentemand laten leveren vanaf vijf euro. Heeft u een lekkere oppepper nodig? Of wilt u dit cadeau doen aan een familielid of vriend? Dan zit u bij ons helemaal goed.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

Ons aanbod in onze groentemand

Onze verse groenten zijn perfect van smaak en kwaliteit en ook supervoordelig in onze groentemand. Onze mand is gevuld met allerlei groenten zoals:
  • 1 komkommer
  • 1 slamix
  • 1 broccoli
  • ½ kg wortels
Onze biologische seizoensgroenten en fruit worden steeds geproefd en daarna streng gecontroleerd, voordat we ze in ons assortiment opnemen. Daarnaast moeten onze groenten ook voldoen aan de Euro-GAP. Wilt u liever een fruitmand aan huis laten komen? Dat kan natuurlijk ook.

Onze Groenten

Koop onze manden

Als u vandaag onze groenten bestelt, laten wij deze de volgende dag al leveren. Let wel op, want wij leveren per regio. Wij laten onze groenten leveren in Antwerpen, in een straal van 25 kilometer rond Berlaar. Heeft u een vraag over onze groentemand? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar dillengroenten.fruit@gmail.com.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven