Uw groenteboer

Wij zijn uw groenteboer uit Berlaar voor verse seizoensgebonden groenten. Een deel van onze groenten worden in onze kas verbouwd. Onze aanplant van de groenten wordt steeds op verschillende tijdstippen gespreid, zodat we altijd voor een gecontroleerde aanvoer zorgen. Groenten die we niet zelf telen, kopen we zelf aan bij lokale telers of andere groenteboeren. Bij Tuinbouwbedrijf Dillen worden onze producten eerst geproefd en daarna gekeurd, vooraleer we ze aankopen.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

Bepaal zelf uw groenten bij uw groenteboer

Bent u op zoek naar verse groenten voor in uw supermarkt of voor in uw bedrijf? Wij leveren zowel aan particulieren als aan ondernemingen en scholen een heerlijke groentemand of groenten in de door u gevraagde hoeveelheid. Bekijk ons ruime aanbod in onze webshop en kies zelf welke groenten u graag in voorraad slaat. Wij staan ook met onze verse groenten op wekelijkse markten in de buurt van Berlaar. In de week staan wij maar liefst acht keer op de markt. Daarnaast staan wij als groenteboer in onze hoevewinkel die dagelijks geopend is en waar u al onze biologische groenten en fruit voor u klaar.

Onze Groenten

Neem contact op met uw boer

Ook op ecologisch vlak denken wij na over onze verse groenten. We telen ze op een zo milieubewust mogelijke manier voor onze klanten. Doorat we regenwater opvangen en hergebruiken voor het gieten en reinigen van de groenten, denken we mee aan duurzame oplossingen. Wilt u graag weten op welke markten uw groenteboer te vinden is? Neem dan een kijkje bij contact en contacteer ons door het formulier in te vullen bij vragen.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven