Een fruitmand op het werk

Door een fruitmand op het werk te zetten, draagt u bij aan een betere weerstand van uw werknemers. Gezonde en vitale werknemers zullen beter presteren door de verse vitaminen. Een fruitmand komt daarnaast ontzettend sympathiek over en uw werknemers zullen u dit zeker in dank afnemen. Ontdek onze fruitmanden nu bij Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar.
Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

De voordelen van een fruitmand op het werk

Kies voor uw werknemers en voorzie hen van ons vers fruit. Daarnaast is een fruitmand op het werk laten komen voor werkgevers fiscaal aftrekbaar, omdat de belastingdienst een fruitmand op het werk ziet als een bijdrage aan een gezonde levensstijl van de werknemers. U en uw werknemers zullen een hele dag voldoende energie hebben om te presteren. Bestel uw fruitpakket al voor tien euro. Naast fruit, kan u ook een groentemand bij ons bestellen.

Ons Fruit

Bestel onze manden

Tuinbouwbedrijf Dillen verkoopt biologische groenten en fruit. We streven naar een zo milieuvriendelijke mogelijk manier van werken, door het regenwater op de serre te laten vallen en zo op te vangen om te hergebruiken. Zo telen wij fruit met een minimale ecologische impact. Bestel nu uw fruitmand via onze webshop en wij leveren uw fruitmand. Heeft u nog een vraag? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar dillenengroenten.fruit@gmail.com.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven