Doe een fruitmand cadeau in Antwerpen

Wilt u graag een fruitmand cadeau doen aan iemand in Antwerpen? Wij bij Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar verkopen Belgisch fruit van topkwaliteit. Onze leuke en verse fruitmand kan u eenvoudig bestellen of laten opsturen, want sinds kort beschikken wij over een eigen webshop en hebben we eigen chauffeurs.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

Fleur iemand op door een fruitmand cadeau te doen

Is er iemand ziek in uw omgeving? Dan doet u altijd iemand een plezier door een fruitmand te sturen. Het is naast een fysieke ook een mentale oppepper. Als u vandaag bestelt, leveren wij de fruitmand morgen al bij deze persoon aan huis. De persoon hoeft dan alleen maar zijn of haar deur te openen om ons vers fruit aan te nemen. Een fruitmand cadeau doen is naast origineel ook ontzettend lekker. Ons fruit wordt namelijk verbouwd in onze eigen kas of rechtstreeks gekocht bij de boer.

Ons Fruit

Bestel een lekkere fruitmand

Als u bij ons bestelt, sturen wij de fruitmand de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 en 17:00 op. Wij moeten er wel bij zeggen dat we de aflevering niet steeds kunnen garanderen. Heeft u twijfels of wilt u graag nog een opmerking achterlaten? Dan kan u ons contactformulier invullen. Bestel nu onze biologische groenten en fruit in onze webshop en doe iemand een cadeau door onze fruitmanden op te sturen. Stuur ons een e-mail naar: dillengroenten.fruit@gmail.com.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven