Een fruitmand aan huis in regio Antwerpen

Bij Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar leveren wij een fruitmand aan huis in de regio Antwerpen. Wilt u graag van onze groenten en fruit proeven, maar bent u slecht te been of heeft u geen tijd? Ons kraakvers fruit van topkwaliteit wordt tot bij u thuis gebracht met een grote glimlach. Als u vandaag nog bestelt, bezorgen wij uw fruitmand de volgende dag aan huis.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Groeten

Laat eenvoudig uw fruitmand aan huis bezorgen

Bij ons kan u makkelijk een prachtige en gezonde fruitmand aan huis laten komen. Onze mand is goed gevuld met lekkere lokale producten en ideaal voor een stevige opkikker. Wilt u graag ook een fruitmand op het werk, zodat iedereen mee kan genieten van heerlijk fruit op kantoor? Ons supervoordelig fruitpakket kan u daarbij helpen. Komt er toch een beschadigd product toe of is er een foutje gebeurd? Wij doen er alles aan om dit voor u op te lossen en uw fruitmand zo volledig mogelijk te bezorgen aan huis.

Ons Fruit

Bestel uw fruitmand

Wij leveren uw biologische groenten en fruit van maandag tot zaterdag van 9 uur tot 13-14 uur, behalve op zon- en feestdagen. Als u bestelt bij ons, kan u best rekening houden met onze leveringsadressen. Wij leveren namelijk per regio en enkel in een straal van 25 kilometer rondom Berlaar. Eens u heeft bestelt, kan u ons laten weten waar we de fruitmand met vers fruit achterlaten, bijvoorbeeld onder het afdak of bij de buren. Heeft u nog een vraag over uw fruitmand? Laat ons dan iets weten via ons contactformulier of stuur e-mail naar dillengroenten.fruit@gmail.com.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven