Biologische groenten en fruit

Welkom bij ons Tuinbouwbedrijf Dillen in Berlaar, waar wij heerlijke biologische groenten en fruit verkopen in de regio Antwerpen. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1950 onze eigen groenten teelt. Naast onze seizoensgroenten en fruit kan u ook andere producten kopen, zoals noten, kruiden en bloemen. Een deel van onze groenten worden verbouwd in eigen kas en het fruit komt rechtstreeks van de boer. Bij ons geniet u van de pure smaak en kwaliteit van onze seizoensgroenten en fruit.

Groenten doos

Beste
Kwaliteit

Altijd Op Tijd
Geleverd

Vandaag Besteld
Morgen In Huis

Levering
Maximaal 25KM

Biologische groenten en fruit in leuke manden

U kan onze groenten ook in de vorm van een groentemand bestellen. De inhoud van ons pakket danst mee met de seizoenen en varieert dus steeds. U bestelt een groentepakket ook eenvoudig in onze webshop met biologische groenten en fruit naar keuze. Naast onze groenten, verkopen wij vers fruit in manden. Doe een fruitmand cadeau. Deze zijn ideaal als u zelf een opkikker nodig heeft of u iemand anders wilt verrassen met onze biologische groenten en fruit.

Onze Groenten

Verkoopkanalen

Wij bieden onze biologische groenten en fruit en andere voedingsproducten rechtstreeks aan de consument aan. U kan onze seizoensgroenten en fruit vinden in onze winkel, maar ook in onze webshop. Wij staan elke dag op een andere markt, ook op zon- en feestdagen. Natuurlijk maken wij graag kennis met onze klanten en vinden wij het rechtstreekse contact belangrijk om een woordje uitleg bij onze seizoensgroenten en fruit te geven.
Groeten

Probeer onze producten

Probeer onze heerlijke seizoensgroenten en fruit uit. Ze stellen u zeker niet teleur. Sommige verse groenten blijven wekenlang goed. Onze groenten en fruit worden op een ecologische manier verwerkt. U contacteert ons eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Wij helpen u zo goed mogelijk verder.

STUUR ONS UW VRAGEN

Scroll naar boven